| Yazan |
Mesaj |
Zeps

gerçekten eddy anlatmış...  |
eddy

çok güzeldi zeps'in börteyiydi super vardı, sahnede kaçak çok iyiydi kaçak'tan sonra rumble kopardı. oynadık hertürlü havada hertürlü oyunu. özlenen tekrarlanması gereken gecelerdendi. özellikle rezalet bi sınavdan çıkıp geldiğimi düşünürsek çok iyi geldi. |
suSe-wii

bedenime sahip olabilirsiniz ama ruhuma asla
bliss bu cümle senin bebeğim demet falan hakgetire haha  |
bLiSS

ulan şansımı sikeyim, ben de uzun süreden sonra geldim geçen hafta... ben niye göremedim demet evgar'ı? ulan ne talihsiz adamım ya... halbuki bir göreydim demetçiğimi, hemen aşık olur dizlerime kapanırdı. ulan! |
Garavel

Pulp uzun bir aradan sonra gelince O kafayla Demet Evgar ı görmem hayat dumuru oldu |
syd

e gittin gelmiyor musun? |
Unicorn

özlemişim pulpı be. |
Garavel

Pulp a dün akşam gelmem süpriz oldu ama asıl süpriz benim asansörü dövmemdi  |
eddy

artık bende nur yüzlüyüm |
Orphee

pulp a giderseniz taksici kazanır, pulp kazanır, efes pilsen kazanır. |
bLiSS

:kıskıskıs: ne kıskanayım bea, istediğinize tapının, şifa verin, alın, ekonomiye can verin. |
Unicorn

aman etme eyleme sultanım.afaroz etme beni.büyü yap.kurbağa yerine istakoz et ama afaroz etme.söz aralıkta döniyim yapışıcam eteğine hemen.yalnız şifa değil de mantı bulayım mümkünse.yirim. |
Orphee

kıskanmayın! |
bLiSS

öpüşmeyin, sevişmeyin, şifa bulmayın. domuz gribi var, her türlü temastan kaçının. |
Orphee

02 Kasım '09 12:50 ~ Edit: 02 Kasım '09 12:52 [ Özel mesaj] evet, pulp'ta geçen akşam eddy geldi yüzünü elime sürdü, şifa buldu. diğer müritlerimi de el etek öpmeye huzuruma bekliyorum.
orçun deyyuzunu da, bendne izin almadan mürit kapsama alanımın dışına çıktığı için afaroz ettim. tez zamanda gelsin huzuruma, eteğime yüzünü sürsün. |
DarkAngel

güzeldi yawww  |
eddy

evet ya çok güzeldi. sanırm güzel çalışmalar oldu  |
SuPeRGiRL

fotoğraf manyağı olduk. ama güzeldi be  |
DarkAngel

yoo valla gayet de eğlendimm  |
Garavel

Kankan olmadan sıkılmadın mı?  |